domingo, 12 de diciembre de 2010

Sudáfrica Tierra de Viñedos - Parte (III)

Finalizamos estas crónicas de Haidé y Ángel en su viaje por Sudáfrica y concretamente por sus viñedos:



Així va començar la historia dels vins de Sud Àfrica, que com historia no està malament però que realment sorprèn al viatger Europeu que arriba al continent Africà amb la idea de grans sabanes i cabanes de negritos i animals salvatges.. i et trobes amb això, un país més occidental que el nostre, amb grans contrastos però amb ciutats que podrien ser d´Amèrica o d´Australia...o de l´Holanda del segle XVIII, on abunden “urbanites blanquillos” i un clima que ben bé podria ser el nostre i, a més a més amb zones inabastables de ... vinyes.... en mig d´Àfrica (bé,en una punta...).


Les rutes estan molt ben senyalitzades, l’oficina de turisme promociona els circuits del vi amb mapes, guies de restaurants i cellers, i a més d’un paisatge espectacular, totes les bodegues tenen el seu restaurantet i alguna habitació decorada amb molt de gust on passar un cap de setmana romàntic enmig de les vinyes o un dissabte desenfadat de cata en cata amb un grup d’amics.


En definitiva, que tot plegat, fa d’aquest país, i específicament Cape Town, un bon lloc pels gourmets (més que pels aventurers que busquin “l’altre Àfrica”). I en qualsevol cas, gens menyspreable, més bé un model a seguir.



Àngel.

 Finalizamos estas crónicas dando las gracias a Haidé y Ángel por explicar su viaje y enviarnos estas fotos tan fantásticas.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...